Erik Dahlbergsvägen 34A

Erik Dahlbergsvägen 34A

Slutpris

437 500 kr


Resecentrum— Karlshamn

Erik Dahlbergsvägen 34A


Slutpris
437 500 kr

Resecentrum— Karlshamn

Fräsch hörnlägenhet på första våningen med balkong - Lämpar sig för alla åldrar

Fräsch hörnlägenhet på första våningen endast en halvtrappa upp. Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Köket är uppfräschat med lackerad köksinredning, här finns plats för matgrupp. Sovrum med fönster in mot gården och plats för dubbelsäng. Renoverat badrum med golv- och väggmatta i ljus nyans. Vardagsrum med fönster i två väderstreck samt utgång till balkong i sydvästläge. Nyare genomgående grått laminatgolv i hall, kök och sovrum. Ommålade väggar i dova toner i kök, sovrum samt vardagsrum. Månadsavgift om 3959 Kr inkl. värme, vatten samt tv-utbud. Obligatoriskt tillägg för fiber om 240 kr/mån. Bostaden lämpar sig för alla åldrar. Inflyttningsklar och bekvämt boende på första våningen med närhet till resecentrum och centrum.

HSB Brf Päronet är en mindre bostadsrättsförening med totalt 24 lägenheter fördelade på 1-2:or. Föreningen har utfört löpande förbättringar på fastigheten så som dräneringsarbete, installation av fiber, renovering av tvättstuga, markarbete mm. Framåt planeras det för byte av fönster samt balkongdörrar. I samma byggnad finns tillgång till två tillhörande källarförråd, cykelförråd samt gemensam tvättstuga. På gården finns sophus samt 15 parkeringsplatser som kan hyras, till dessa är det ett separat kösystem. Välkomna på visning.


Boarea
51.5 kvm
Avgift
3 959 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-26

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Erik Dahlbergsvägen såldes av oss 2023-12-26. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Erik Dahlbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.