Musseronvägen 45

Musseronvägen 45

Slutpris

1 450 000 kr


Södra Prästslätten— Karlshamn

Musseronvägen 45


Slutpris
1 450 000 kr

Södra Prästslätten— Karlshamn

Välplanerat bostadsrättsradhus fördelat på två plan i Södra Prästslätten!

Välkomna till Musseronvägen 45, ett välplanerat och attraktivt boende i Södra Prästslätten. Här bor du bekvämt, naturnära samtidigt som du bevarar villakänslan. Entréplan erbjuder en rymlig hall, kök med ljus köksinredning och plats för matgrupp, helrenoverat badrum från 2021 samt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Ovanvåning med hall, tre väl tilltagna sovrum varav ett med fransk balkong, badrum samt praktisk klädkammare. Stensatt och lättskött utemiljö i anslutning till bostaden som den boende får lov att nyttja och ansvarar för att hålla iordning. Två uteplatser i olika väderstreck (sydöst och sydväst), en på framsida med vacker kinesisk granitsten samt en på baksida med stenplattor. Flera markiser varav en är motordriven, trädgårdsbelysning (klockstyrd) samt extra eluttag på framsidans uteplats. I anslutning till entrén finns ett tillhörande isolerat förråd inrett med flera hyllor för att maximera förvaringsmöjligheten. Ett bekvämt boende som passar alla åldrar.

Riksbyggens BRF Karlshamnshus nr 12 är en äkta bostadsrättsföreningen med totalt 34 bostadsrätter som är uppförda år 1989. Föreningen har utfört löpande underhåll och renoveringar på fastigheten. Bostaden är ansluten till fiber. Avgift om 6286 kr/mån inklusive värme, vatten, bostadsrättstillägg samt ett grundutbud av Tv-kanaler. En tillhörande parkeringsplats för endast 125 kr/mån tillkommer samt fria besöksparkeringar i området. I närområdet finns förskola, skola, motionsslinga mm. Dessutom har ni promenadavstånd till Karlshamns innerstad. Välkomna på visning.


Boarea
105 kvm
Avgift
6 286 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-06

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Musseronvägen såldes av oss 2024-03-06. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Musseronvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.