Flisgatan 14

Flisgatan 14

Slutpris

4 175 000 kr


Kvarnsveden— Borlänge

Flisgatan 14


Slutpris
4 175 000 kr

Kvarnsveden— Borlänge

Unikt tillfälle - nybyggt med hög kvalitet!

Till dig som vill ha ett enkelt, snyggt och underhållsfritt boende i ett bra område erbjuder vi nu denna 1-plansvilla om 5-6 rok med stort garage och altan. Här får du lugn och ro och kan ägna din fritid åt sånt som du tycker är roligt!
Huset som ligger på på en hörntomt i ett lugn och uppvuxet område återuppbyggdes 2014 efter en brand. Huset är i nyskick då endast en person har bott här de senaste åren. Det är byggt efter senaste byggnormer i ett samarbete mellan Länsförsäkringar och Bygg Partner. Hög standard på alla material med bland annat tegelfasad, ekparkett och Marbodalskök. Ljusa färger både exteriört och interiört. Vitvaror och maskiner är mycket sparsamt använda. Även garaget byggdes nytt 2014. Vi vill påstå att detta är detta unikt tillfälle. Nytt hus i uppvuxet område och med en trädgård redo för lek och spring. Välkommen på visning!


Boarea
163 kvm
Driftkostnad
29 441 kr/år
Tomtarea
869 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-17

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Flisgatan såldes av oss 2022-06-17. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Flisgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.