Search Menu
Bostaden är såld

Borlänge - Skräddarbacken / Ols Gustavs Väg 3

En riktigt fin och rymlig familjevilla på lugn återvändsgata i populära Skräddarbacken. Hela villan är fräsch och lättskött - både invändigt och utvändigt. Det finns fem fina sovrum och bra gemensamma utrymmen i både kök, vardagsrum och allrum. Toppenfin inglasad altan. Garage och carport. Trädgården har planerats så att den är insynsskyddad och mycket lättskött med plan gräsmatta, fina grusgångar och stenläggningar. Driftskostnaden är låg. Vill du bo rymligt, trivsamt och bekvämt i ett lugnt område nära till natur, skola, förskola och med cykelavstånd till centrum? Då är detta ett hus för dig. Välkommen på visning!

Borlänge / Skräddarbacken
Ols Gustavs Väg 3
Final price: 2 580 000 kr
Enclosed: 189/32 kvm
Running costs: 30 050 kr/år
Plotarea: 937 kvm
Rooms: 7 rum, varav 5 sovrum.
Building type: 1 ½ plan
Sold: 2016-05-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Borlänge / Ols Gustavs Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.