Silverstigen 33D

Silverstigen 33D

Slutpris

1 495 000 kr


Galgberget— Falun

Silverstigen 33D


Slutpris
1 495 000 kr

Galgberget— Falun

RYMLIG TVÅRUMMARE MED BÅDE BALKONG & UTEPLATS

Välkommen till Silverstigen 33D

Här erbjuds möjligheten att förvärva en rymlig tvårummare om 71,5 kvm med både balkong och gedigen uteplats. Bostaden erbjuder en nedre hall med avhägningsmöjligheter och plats att ställa skorna. En trappa upp finns övre hall med hatthylla och förvaringsmöjligheter genom intilliggande inredd klädkammare. Vidare nås det funktionella köket med god förvaring genom både över- och underskåp. Här finns även fullstor diskmaskin, ugn och mikrovågsugn i ergonomisk arbetshöjd och plats för matgrupp. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp och utgång till balkong. Sovrum med plats för dubbelsäng och tilltagna garderober. Förnsterförsett badrum med badkar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vid entrén på markplan finns en rejäl tilltagen uteplats där ni kan samla familj och vänner för att avnjuta sköna sommarkvällar tillsammans eller sitta under det stora parasollet under varma sommardagar!

På Galgberget bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till förskolor, grundskola, lekparker, promenadstråk och naturen med dess elljusspår runt knuten. Med en kort promenad eller cykeltur finnes golfbana, fotbollsplaner, ridhus och slalombacke. Till Falu centrum är det ca 3 kilometer och man tar sig enkelt dit med en kort biltur, fina cykelvägar eller tills fots via promenadstråk.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare
Maja Roberg 070-644 48 61 för mer information!


Boarea
71.5 kvm
Avgift
4 805 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-11

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna lägenhet på Silverstigen såldes av oss 2024-01-11. Se alla våra försäljningar i Falun samt även på Silverstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.