Kaptensvägen 3

Kaptensvägen 3

Slutpris

3 100 000 kr


Edshult— Leksand

Kaptensvägen 3


Slutpris
3 100 000 kr

Edshult— Leksand

Familjevilla på Edshult!

Ring för visning!

Denna fastighet är inte bara ett hus; det är en plats där minnen skapas och familjen växer tillsammans. Här finns allt du behöver och lite till. Låt oss utforska vad detta hem har att erbjuda:

I gillestugan där den öppna spisen skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här kan familjen samlas kring elden, berätta historier eller bara koppla av efter en lång dag.

I vardagsrummet hittar du en charmig kamin som blir mittpunkten för många speciella ögonblick. En plats där du kan sätta dig ner med en god bok eller umgås med vänner och familj. Kamin ger både värme och stil till ditt hem.

Modern Livsstil i En Öppen Planlösning:

Köket, renoverat 2021, är hjärtat av detta hem. Med kompositbänkskivor och moderna apparater, kommer matlagning och måltider att bli en fröjd. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet, köket och matplatsen skapar en livlig atmosfär där ingen behöver känna sig isolerad.

Utomhus Njutning:

När vädret tillåter, steg ut på någon av de flera uteplatserna och njut av det svenska sommarlivet. Växthuset är det perfekta stället för att odla dina favoritväxter eller bara koppla av med en kopp te.

Bekvämlighet och Praktiskt:

Ett garage med direkt ingång i huset via källaren gör livet enklare. Du kan glömma att skrapa frost från rutorna på vintern, och ha en bekväm plats att lagra dina ägodelar.

Det här huset är mer än en fastighet; det är ditt nästa kapitel, din livsberättelse, och en plats att skapa minnen. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka denna bostad i centrala Leksand.
Ge dig själv den framtid du förtjänar!


Boarea/biarea
106/106 kvm
Driftkostnad
37 291 kr/år
Tomtarea
1 515 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna villa på Kaptensvägen såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Leksand samt även på Kaptensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.