Sunnanäng Näsgattu 1

Sunnanäng Näsgattu 1

Slutpris

3 975 000 kr


Sunnanäng— Leksand

Sunnanäng Näsgattu 1


Slutpris
3 975 000 kr

Sunnanäng— Leksand

Med vy över Siljan!

Välkommen till den vackra Dalagård med strålande utsikt över Siljan. Här förmedlas två fastigheter ihop med möjlighet att bibehålla som en eller dela och bygga nytt på den ena. Fastigheterna ligger i byn Sunnanäng en kort bilresa från centrala Leksand. Fastigheten är väl omhändertagen och det mesta är gjort i samband med om/tillbyggnaden 2000. Ner till vattnet är det endast några hundra meter. På den bebyggda fastigheten om 1105 kvm finns en huvudbyggnad om 132 kvm fördelat på 5 rum och kök. Samt en fullt utrustat gäststuga. På den andra fastigheten om 1130 kvm finns en matkällare samt en grillkåta.


Boarea
132 kvm
Driftkostnad
44 976 kr/år
Tomtarea
1 105 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-12-30

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna villa på Sunnanäng Näsgattu såldes av oss 2022-12-30. Se alla våra försäljningar i Leksand samt även på Sunnanäng Näsgattu.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.