Buffils Annas väg 9

Buffils Annas väg 9

Slutpris

2 375 000 kr


Siljansnäs— Leksand

Buffils Annas väg 9


Slutpris
2 375 000 kr

Siljansnäs— Leksand

Familjevilla med strålande utsikt!

Välkommen till detta extraordinära boende högt upp i Siljansnäs! En fantastisk och väletablerad villa om totalt 164 kvm fördelat på 5 rum och kök. Med en genomgripande renovering år 2009, utmärker sig huset med förstklassiga materialval och hög standard, vilket skapar en trivsam och stilfull atmosfär. Här kan du enkelt bara flytta in och njuta av det bekväma boendet.

Vid entrén möts du av en elegant hall med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Två helkaklade badrum med klinkergolv och behaglig vattenburen golvvärme adderar en extra touch av komfort. Köket är fullt utrustat med spis, ugn, vedspis, diskmaskin och ett fullhöjds kylskåp. Här finns gott om plats för familjens matstunder, och köket blir verkligen hjärtat i hemmet.

Det rymliga vardagsrummet bjuder på naturligt ljus från två väderstreck och en inbjudande öppen spis, perfekt för mysiga vinterkvällar. Altandörrar leder ut till den takförsedda altanen, vilket ger möjlighet till avkopplande stunder utomhus.

På övre våningen finner du två välplanerade sovrum och generösa kattvindar för optimal garderobsförvaring. Det finns även potential att omvandla kattvindarna till ett tredje sovrum om så önskas. Från master bedroomet öppnar sig en balkong med en förtrollande utsikt över hela Siljansnäs, med Granberget majestätiskt i bakgrunden.

Källarplanet erbjuder ytterligare möjligheter, med en bagarstuga, komplett med bakugn och en vedspis. Här är det perfekt att samlas för att baka bröd eller pizza tillsammans eller njuta av en härlig middag. Hela källaren är enhetligt belagd med klinkergolv och har bekväm vattenburen golvvärme.

Ett vackert växthus står som i en oas av grönska, där du kan odla dina egna favoritgrönsaker. Runt trädgården pryder flera omsorgsfullt arrangerade odlinglådor landskapet, redo att omvandlas till din egen grönsakshimmel. Här finns både fruktträd och bärbuskar.

Tomtens generösa storlek öppnar upp för en mångfald av möjligheter. Det finns gott om utrymme för lek och skratt, där barnen kan utforska sina äventyr och skapa sina egna minnen. Samtidigt ger tomten utrymme för sociala sammankomster och underbara stunder med nära och kära.

Separat garage med snickarbod/verkstadsyta vid infarten till fastigheten.

Denna villa är inte bara ett hem, det är en livsstil. Upptäck den perfekta balansen mellan modern bekvämlighet och charmig karaktär, och låt detta bli ditt drömhem i Siljansnäs. Kontakta oss för en visning och upplev själv det unika boendet och dess alla fördelar!


Boarea/biarea
94/70 kvm
Driftkostnad
59 017 kr/år
Tomtarea
2 426 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-01-25

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna villa på Buffils Annas väg såldes av oss 2024-01-25. Se alla våra försäljningar i Siljansnäs samt även på Buffils Annas väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.