Search Menu
Bostaden är såld

Stora Skedvi - Gruvberget / Gruvberget 6 och 8

Gruvberget - Gruvberget 6 och 8

Ca 1 km från Bispberg, i Gruvberget, finns en liten mysig by där du nu har chansen att köpa två fastigheter. På den första fastigheten finns ett modernt bostadshus om 164 kvm och på den andra fastigheten finns det en stuga om 60 kvm, en fin gäststuga med ryggåstak, en bagarstuga med musikstudio och loft samt ett äldre uthus. Ett tillfälle för dig som vill ha mycket ytrymmen själv för t.ex egen verksamhet eller om du vill hyra ut och på så vis själv bo billigt! Cykel-, rid- och skoterleder finns nära. Skola, förskola, mataffär, pizzeria mm finns i St Skedvi. Bispbergs byförening (www.bispberg.se) verkar för att öka sammanhållningen i byn och ordnar aktivititeter som valborgs- och midsommarfirande, lysnatta och pubkvällar.

Stora Skedvi / Gruvberget
Gruvberget 6 och 8
Final price: 1 750 000 kr
Enclosed: 164 kvm
Plotarea: 5115 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4-5 sovrum.
Building type: 1 ½ plan
Sold: 2016-06-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stora Skedvi /
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.