Oppsjö 27

Oppsjö 27

Slutpris

1 700 000 kr


Oppsjö— Delsbo— Hudiksvall

Oppsjö 27


Slutpris
1 700 000 kr

Oppsjö— Delsbo— Hudiksvall

Bostad med Hälsingeprägel och ekonomibyggnad inom vacker kulturbygd!

Välkommen till gemytliga Oppsjö inom vackra Dellenbygden. Här kan vi nu erbjuda en bostad med stor Hälsingekaraktär och fristående ekonomibyggnad med möjlighet till egen verksamhet.

Fastigheten är belägen på en höjd med en fin vy över närliggande dal och berg. Byggnaderna är placerade så att gårdsplanen erbjuder en inramad gårdsmiljö med goda solförhållanden i söderläge. Från gårdsplanen nås bostadshuset, ekonomibyggnaden och den valvade jordkällaren.

Bostaden inrymmer totalt upp till åtta rum och kök med bland annat två stora fina salar på övervåningens vardera gavelsida, båda med trägolv och otroligt fint ljusinsläpp tack vare många fönster. Här finns även flertalet sovrum, trägolv och två murstockar. Kök, badrum, en äldre bostadsdel och ett generellt behov av renovering ger möjlighet att förädla och förbättra efter eget tycke och smak.

Ekonomibyggnaden erbjuder flera rejäla utrymmen med bland annat en stor maskinhall med vikportar för lastväxlare eller andra större fordon. Vidare finns även garage/verkstad, personalutrymme och pannrum - samtliga förbundna med den äldre logen. Uppvärmda ytor värms via markvärmepump som även förser bostadshuset med värme.

En bostad med charm och möjligheter mitt i hjärtat av Hälsingland. Välkommen på visning!


Boarea
190 kvm
Driftkostnad
55 067 kr/år
Tomtarea
5 854 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-12-08

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Oppsjö såldes av oss 2023-12-08. Se alla våra försäljningar i Delsbo samt även på Oppsjö.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.