Search Menu
Bostaden är såld

Furuvik / Ståhls väg 21

Perfekt läge på solig tomt!

Välkommen till populära Furuvik och denna underbara 20-talsvilla om 4 rum i perfekt läge på solig tomt med skön avskildhet! Här bor du på lugn gata i barnvänligt område med närhet till havet och naturen! Villan erbjuder en luftig och öppen planlösning med plats för både familj och vänner att trivas. Stort kök med bra arbetsytor och vardagsrum med anslutning till delvis inglasad altan med infravärme som förlänger sommaren! Helkaklat badrum med golvvärme och bastu samt två rymliga sovrum på övre plan med stora förvaringsutrymmen. Källarplan med tvättstuga och förvaring. Inbjudande och välskött trädgårdstomt där du kan välja att möta solen både från balkongen på övre plan och altanen i markplan. Två garageplatser i ladugårdslänga. Gäster har möjlighet till ett eget boende i charmfullt torp från tidigt 1800-tal. Närhet till matbutik, Furuviksparken och utmärkta kommunikationer med goda pendlingsmöjligheter till både Gävle, Uppsala och Stockholm. Banverkets arbete med ny spårdragning innefattar att tågtrafiken inom kort tar en ny väg genom Furuvik avsevärt längre från fastigheten. Besiktning och energideklaration utförd 2016-05-20 av säljaren vilka presenteras på visning. Välkommen!

Furuvik
Ståhls väg 21
Final price: 2 400 000 kr
Enclosed: 130/10 kvm
Running costs: 29 613 kr/år
Plotarea: 2876 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Furuvik / Ståhls Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.