Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Brynäs / Brynäsgatan 109

Smidig etta med lugnt och avskilt läge!

Yteffektiv och smidig etta med lugnt, avskilt läge och egen ingång! Bra kommunikationer med busshållplats precis invid området samt service och affärer på gångavstånd! Smakfullt renoverat kök (2014) och rum i välkomnande, öppen planlösning. Ljusa färger präglar de öppna ytorna vilket bidrar till en trivsam atmosfär. Badrum och hall med klinkergolv och bra förvaringsmöjligheter i rummet. Bo med grönskande omgivningar och trivsamma promenadstråk i Herrgårdshagens gamla park och med bra bussförbindelser till stan! Herrgårdshagen tillhör ett naturreservat och här kan du uppleva både variationsrik natur, fiske och friluftsliv! Perfekt för dig som vill uppleva naturen men med nära till stan!

Gävle / Brynäs
Brynäsgatan 109
Final price: 365 000 kr
Enclosed: 24,5 kvm
Community fee: 2 012 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: Markplan
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gävle / Brynäsgatan