Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Centralt / Drottninggatan 25

Unik vindslägenhet!

Unik vindslägenhet med högt läge i byggnad med anor från 1920-tal! Karaktäristiska särdrag så som bjälkar i taket, snedtak och synlig murstock! Här möts du av charmfulla vinklar och en välkomnande, öppen planlösning som inbjuder till social samvaro. Lägenheten är färdigställd 2008 med genomgående parkettgolv och smakfulla materialval som ger ett sammanhållet intryck. Kök från Ballingslöv och helkaklat badrum i stilrena färger med tvättmaskin. Bekvämt med förråd i bostaden om ca 7 kvm som kan omvandlas till walk-in-closet eller dressing room. Dialog med föreningen föreligger angående möjlighet att köpa till en del av råvinden i direkt anslutning till lägenheten för den som önskar ett extra rum! Ytterligare information kommer att finnas på visning. Mycket centralt läge med närhet till Centralstationen, Högskolan samt den vackra Boulognerskogen med badplats. Stadens puls och nöjen enbart ett stenkast bort. Möjlighet till snabbt tillträde för den som önskar! Varmt välkommen på visning!

Gävle / Centralt
Drottninggatan 25
Final price: 1 395 000 kr
Enclosed: 57/7 kvm
Community fee: 3 026 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Drottninggatan