Search Menu
Bostaden är såld

Gävle / Jordåsvägen 89

Lugna omgivningar!

Välkommen till "Lasses koja" - ett litet pittoreskt sommartorp i all sin enkelhet. Här finns varken vatten eller el, men charmen från vedspisen och lugnet från de skogliga omgivningarna talar för sig själv och skänker lugn och ro. Här kan familjen plocka blåbär, smultron och svamp från den egna tomten och liljekonvaljerna växer vilt alldeles intill entrén. Den stora tomten, om ungefär 2300kvm, är som en liten skogsdunge och här växer både tall och gran. Runt omkring har skogen tagits ner och det gör att tomten blir en ljus och öppen plats. För den som önskar avskildhet är torpet perfekt, efter grusväg som nästan ej trafikeras och med runt 2 km till närmsta granne. Välkommen på visning!

Gävle
Jordåsvägen 89
Final price: 100 000 kr
Enclosed: 50 kvm
Plotarea: 2313 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-07-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Jordåsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.