Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Centralt / Kaplansgatan 15

Avskilt och lugnt gårdsläge mitt i stadspulsen!

I avskilt och lugnt gårdsläge mitt i stadspulsen finner ni detta välplanerade boende om 46 kvm beläget mellan Boulognerskogen och stortorget! Smart avgränsning i vardagsrummet ger känslan av en lägenhet om två rum och kök. Vardagsrummet är lägenhetens självklara samlingspunkt med sin praktiska planlösning som ger tilltalande avskildhet för sängplats. Balkongen i soligt läge blir en skön förlängning av rummet sommartid och erbjuder utökat utrymme för samvaro både ute och inne. Trivsamt kök med lättmöblerade ytor och smakfullt renoverat badrum från 2014 i stilrena färger. Praktisk och snygg förvaring i hall och inbyggda garderober i vardagsrummet. Omtyckt, lugnt och centralt läge nära stortorget, restauranger och nöjesliv samtidigt som den grönskande Boulognerskogen med tillhörande stadsbadet breder ut sig en kort promenad bort. Varmt välkommen!

Gävle / Centralt
Kaplansgatan 15
Final price: 1 100 000 kr
Enclosed: 46 kvm
Community fee: 2 913 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Kaplansgatan