Search Menu
Bostaden är såld

Hedesunda / Ålbovägen 47

Välkommen till natursköna Hedesunda och denna charmfulla bostad med inbjudande trädgårdstomt i svensk sommaridyll med glimt av Dalälven och gångavstånd till bad- och båtplats! Tillfälle att sätta sin egen prägel på denna bostad som är i behov av förnyelse. Bibehållen äldre karaktär med flertalet tidstypiska särdrag så som trägolv, vedspisar och kakelugn. Kök i äldre standard med plats för matgrupp samt vardagsrum och matrum med vacker kakelugn och vedspis på entréplan. Sovrum, möblerbar hall och goda förvaringsutrymmen på övre plan. På fastigheten finns en ladugård med mindre garagedel. Nytt tak ca 2013 samt ny luft/luft-värmepump ca 2013 i övrigt är bostaden i äldre standard. Det natursköna läget ger lugn och en bekväm avskildhet. Här finns närhet till bland annat matbutik och service! Välkommen att anmäla intresse redan nu!

Hedesunda
Ålbovägen 47
Final price: 700 000 kr
Enclosed: 86/42 kvm
Running costs: 16 211 kr/år
Plotarea: 8199 kvm
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-08-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Hedesunda / Ålbovägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.