Djupegatan 6

Djupegatan 6

Slutpris

4 850 000 kr


Öster— Hudiksvall

Djupegatan 6


Slutpris
4 850 000 kr

Öster— Hudiksvall

Med anor från 1800-talet!

Välkommen till Djupegatan 6 och en anrik fastighet med stor charm och spännande historik. Här finner du en kringbyggd gård med bostadshus, gårdshus samt uthus. Den insynsskyddade tomten erbjuder en mycket trevlig gårdsmiljö i soligt läge. Fruktträd, bärbuskar odlingar och en fin blomsterprakt förstärker den trivsamma miljön.

Bostadshuset som är uppfört 1878 välkomnar besökaren med en ljus och trevlig hall, stort och representativt vardagsrum med tillbyggt burspråk och matrum i fil vilket ger fina sällskapsytor. Vidare finns på nedre botten tv-rum alternativt sovrum, kök med bra arbetsytor samt kakelklätt duschrum. Ovanvåningen omfattar hall, två sovrum, f.d. kök, alkov, toalett samt duschrum med bastu.

Gårdshuset, som uppfördes 1882 som ett brygghus, omfattar idag en lägenhet om två rum och kök samt duschrum. Boyta ca 60 kvm. Källare under del av gårdshuset. Gårdshuset, som är i gott skick, erbjuder möjlighet till uthyrning eller generationsboende.

I uthuset från 1882 var det ursprungligen vagnslider och förråd och idag finns där ett gästrum/hobbyrum, förrådsutrymmen samt garage för två bilar.

Välkommen med din intresseanmälan.


Boarea
213 kvm
Driftkostnad
70 600 kr/år
Tomtarea
846 kvm
Rum
6 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-10-27

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Djupegatan såldes av oss 2023-10-27. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Djupegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.