Kimsundet 217

Kimsundet 217

Slutpris

1 800 000 kr


Kimsundet— Hudiksvall

Kimsundet 217


Slutpris
1 800 000 kr

Kimsundet— Hudiksvall

Fantastiskt läge i Kimsundet!

Välkommen till Kimsundet 217 – ett drömläge med enastående havsutsikt. Charmig fastighet med anor från 1800-talet, detta är mer än bara en fritidsfastighet, det är en pärla full av historisk karaktär som erbjuder en unik möjlighet att äga en autentisk bit av det förflutna.

Stugan har omsorgsfullt förändrats genom åren för att ge dig komfort och bekvämlighet. Planlösningen består av kök utrustat med vedspis, kyl/frys, spis/ugn, sovrum samt sovalkov, mindre duschrum med dusch, tvättställ och separett. För att ytterligare njuta av den spektakulära omgivningen finns ett uterum där du kan koppla av och njuta av den härliga utsikten.

Vidare erbjuder fastigheten ett båthus i anslutning till stugan, vilket ger dig möjlighet att enkelt ta båten ut på vattnet och utforska det omgivande landskapet. Gäststuga med dubbelsäng samt förvaringsmöjligheter, perfekt för att ta emot besökande vänner eller familj. Inventarier och lösöre ingår i köpet som bland annat består av en träeka med båtmotor, gräsklippare, grästrimmer samt alla möbler och mycket mer som du behöver för att omedelbart börja njuta av denna underbara fritidsbostad.

Tomten består av naturtomt blandat med gräsmatta, rabatter och gistvall samt flera uteplatser att välja mellan där du alltid kan hitta en plats med optimala solförhållanden och njuta av utomhuslivet. Oavsett om du föredrar att sola, äta middag utomhus eller bara koppla av med en god bok, så finns det en perfekt plats för dig.

Kimsundet ligger ca 25 km från centrala Hudiksvall och det finns bilväg fram till sånär på dom sista 200 metrarna där en bro och promenadstig tar vid för att ta dig fram till fastigheten.

Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska fastighet. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäcka det bästa av kustlivet på Kimsundet 217!


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
9 975 kr/år
Tomtarea
1 190 kvm
Totalareal
1 255 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-06-28

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna fritidshus på Kimsundet såldes av oss 2023-06-28. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Kimsundet.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.