Search Menu
Bostaden är såld

Hudiksvall - Via / Steg 127

Välkommen till Steg 127 i Via och till en fastighet med rejäl strandtomt vid Långsjön med ca 90 m strandlinje och egen brygga. Vinkelbyggt bostadshus omf kombinerat kök/allrum med bla vedspis och öppen spis, sovrum samt duschrum. På fastigheten finns även ett uthus med 1 rum och garage, förråd samt redskapsbod. Fastigheten har ett mycket bra solläge och den kan användas för såväl fritidsboende som permanentboende. Fastigheten ligger ca 15 km från centrala Hudiksvall. Lanthandel finns i Stamnäs ca 5 km från huset. Bra bär- och svampmarker och strövområden samt en fin badstrand tvärs över sjön.

Hudiksvall / Via
Steg 127
Final price: 1 650 000 kr
Enclosed: 66 kvm
Running costs: 14 900 kr/år
Plotarea: 4633 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-07-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Hudiksvall / Steg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.