Sök Meny
Såld

Hudiksvall - Centrala Hudiksvall / Stengatan 10

Charmig villa ett stenkast från centrum!

Nu finns chansen att förvärva ett otroligt charmigt hus endast ett stenkast från centrum! Här erbjuds en öppen planlösning med smakfull renovering och ljus färgsättning. Bostaden rymmer bland annat ett stort vardagsrum som även har plats för matsalsmöbler, 3 sovrum, kök och ett allrum. Dessutom finns ett gårdshus med egen entré och toalett som kan användas till kontor, någon form av verksamhet, sovrum eller vad man önskar. För er som vill bo i villa men inte gillar att klippa gräs, finns här istället en mysig stenlagd innergård med trädäck för trevliga stunder utomhus. Fin utsikt över delar av staden nås från någon av de två balkongerna på övervåningen. Insynsskyddad tomt, varmgarage och carport. Här bor ni bekvämt med fjärrvärme och med närhet till allt som centrala Hudiksvall har att erbjuda. Välkommen hem till Stengatan 10!

Hudiksvall / Centrala Hudiksvall
Stengatan 10
Slutpris: 2 880 000 kr
Boarea/biarea: 160/40 kvm
Driftkostnad: 40 210 kr/år
Tomtarea: 238 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-11-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Hudiksvall / Stengatan
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.