Solbergsvägen 8

Solbergsvägen 8

Slutpris

600 000 kr


Strömsbruk— Nordanstig

Solbergsvägen 8


Slutpris
600 000 kr

Strömsbruk— Nordanstig

Välskött villa i Strömsbruk!

Välkommen till Solbergsvägen 8 och denna praktiska villa! Nu finns möjligheten att förvärva en fastighet med fint läge på hörntomt i barnvänliga Strömsbruk.

Bostadshus om 80 välplanerade kvm med vattenburen uppvärmning. Planlösningen på entréplanet inrymmer hall med förvaring, kök utrustat med kyl/frys, spis, fläkt och ugn samt plats för matbord. Tre sovrum, vardagsrum med utgång till uteplats med tak i soligt läge, wc och tvättstuga samt duschrum.

Trädgård med fantastiska bärbuskar och planteringar med stor gräsmatta vilket möjliggör odling i mindre skala. Utöver bostaden finns ett fristående förråd, garage för en bil med förråd. Här finns även gott om plats för parkering på grusad uppfart. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp.

Fastigheten har nära till skog och natur och efter en kort promenad med riktning mot kusten så befinner du dig i Skutviken och dess härliga omgivningar.

Ca 10 km till centrala Harmånger med mataffär, förskola och skola. Pendlingsavstånd till Hudiksvall ca 25 km och till Sundsvall ca 65 km.

Varmt välkomna mer er intresseanmälan!


Boarea/biarea
80/5 kvm
Driftkostnad
39 600 kr/år
Tomtarea
1 188 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-29

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Solbergsvägen såldes av oss 2023-09-29. Se alla våra försäljningar i Strömsbruk samt även på Solbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.