Search Menu
Bostaden är såld

Lärbro - Norra Gotland / Bläckvägen 3

1-plansvilla mitt i Lärbro på ogenerad tomt

Bra planerad 1-plansvilla på uppväxt trädgårdstomt med fruktträd. Belägen i lugnt villaområde i Lärbro samhälle. Boarea om 120 m² fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Trevligt kök med matplats för 6-8 personer och nyare vitvaror samt bardisk med överskåp. Vardagsrum med utgång till stor trälagd uteplats på baksidan i västerläge. De 3 sovrummen har bra storlek samt ena sovrummet har utgång till trädgården på baksidan. Badrum och gästtoalett i välhållet originalskick. Vidbyggt garage med plats för en bil samt förråd och utgång till trädgården på baksidan. Vattenburen värme via elpanna och luftvärmepump, Välkomna till Bläckvägen 3!

Lärbro / Norra Gotland
Bläckvägen 3
Final price: 1 000 000 kr
Enclosed: 120/56 kvm
Running costs: 19 547 kr/år
Plotarea: 1520 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Lärbro / Bläckvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.