Search Menu
Bostaden är såld

Romakloster - Mellersta Gotland / Vänge Bringes 211

Vacker äldre villa i välhållet skick!

Välkomna till Vänge Bringes 211 med ett stort och vackert bostadshus i äldre och välhållet skick där tiden har stått stilla och många gamla detaljer såsom kök med vedspis och skafferi. Nästan alla rum har en eldstad. Boarea om 129 m² fördelat på 5 rum och kök varav 4 sovrum plus möblerbar hall och oinredd vind på övervåningen. Bottenvåning med vacker entré via entréveranda med snickarglädje samt dubbeldörrar. Kök med matplats för 4 personer invid fönstret samt både spis och vedspis och äldre skafferi med fönster. Vacker sal med kakelugn. 2 st sovrum med öppen spis och kakelugn. Nyare duschrum med toalett. Övervåning med 2 st sovrum, ena med kamin och förvaringsvindar finns det med. Möblerbar hall med utgång till balkong. Bostadshuset har nytt tak med aluzink plåt. Eget vatten och gemensamt avlopp via Bjärges avlopp AB. På fastigheten finns det också en flygelbyggnad med drängkammare och bryggarhus samt lada med äldre djurinredning och hönshus. Vacker uppväxt trädgårdstomt om 2 580 m² med fruktträd.

Romakloster / Mellersta Gotland
Vänge Bringes 211
Final price: 1 050 000 kr
Enclosed: 129/28 kvm
Running costs: 15 658 kr/år
Plotarea: 2580 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-07-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Romakloster / Vänge Bringes
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.