Search Menu
Bostaden är såld

Slite - Nordöstra Gotland / Gothem Botvaldevik 757

Fridfullt belägen enplansvilla i havsnära läge

Lugnt och fridfullt belägen enplansvilla på stor uppvuxen trädgårdstomt. Villan har tidigare använts som permanentbostad och är i gott skick och har byggts till efter hand. Stort sovrum med garderob bakom skjutbara dörrar och därtill goda sällskapsytor i vardagsrum och intilliggande uterum. Från tomten och terrassen på husets norra sida har du utsikt över havet och ön Sildungen utanför fiskehamnen i vilken det finns möjlighet att ha egen båt. Uppvuxen fin trädgårdstomt med fontän, stenläggningar och öppna gräsytor. På fastigheten finns även ett fint bulhus som fungerar utmärkt som gäststuga och därtill ett rejält garage med förråd och vidbyggd carport.

Slite / Nordöstra Gotland
Gothem Botvaldevik 757
Final price: 1 725 000 kr
Enclosed: 85/28 kvm
Running costs: 7 400 kr/år
Plotarea: 1393 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-07-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Slite / Gothem Botvaldevik
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.