Search Menu
Bostaden är såld

Visby - Ekeby - Visby Närområde / Ekeby öjars 343

Ekeby - Visby Närområde

Välkomna till Theodor Erlandssons, Bungemuseets skapare barndomshem som är en skogsfastighet om ca 12 ha med vacker gårdsbild med stor mangårdsbyggnad och flygelbyggnad i kalksten samt bra ekonomibyggnader strax öster om Visby, ca 17 km. Enligt sockenboende skall mangårdsbyggnaden och flygel vara uppförd 1842 av en sjöfarare som jobbade på Amerikabåtarna! Kalkstenshus om ca 159 m² fördelat på 7 rum och kök varav 3-5 sovrum. Trevligt kök med matplats och riktigt skafferi. Sal centralt mitt i huset. Övervåning med ett stort sovrum samt 2 mindre kammare och vind. Bostadshuset är modern och nytt värmesystem via ytjordvärme. Egen borrad brunn med gott vatten samt eget avlopp med ny infiltration på den egna fastigheten. Även flygelbyggnaden är av kalksten med tvättstuga och gamla drängkammare. På fastigheten finns det bra ekonomibyggnader såsom en stor och bred ladugård med lada samt isolerat garage med luftluftvärmepump och bra maskinhall nere bakom ladugården samt enklare och äldre magasin, dubbelgarage och Fd. hönshus. Produktiv skogsmark om ca 10 ha barrskog som är ca 80 år. 1 ha åkermark samt 1 ha trädgårdstomt med bland annat 4 st Valnötsträd, två av dem är ca 170 år gammalt.

Visby / Ekeby - Visby Närområde
Ekeby öjars 343
Final price: 2 700 000 kr
Enclosed: 159 kvm
Fastigh.bet: Gotland Ekeby Öjars 1:3
Objekttyp: Fritid
Inriktning: Fritid, Hästgård, Skog, Övrigt
Totalareal: 12 ha
Sold: 2016-07-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Visby / Ekeby Öjars