Search Menu
Bostaden är såld

Visby - Visby - Söder / Signalgatan 28 C

3:a med balkong i söder läge!

Ljus och bra planerad lägenhet 3:a om 74 m² högst upp i ett 2-våningshus och med balkong i söder läge mot naturområde. Matrum/allrum i trevlig planlösning med kök och utgång till balkongen. Två sovrum, ena med flera garderober. Stort vardagsrum med parkettgolv. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Klädkammare. Hela lägenheten har nymålade väggar och tak. Lugn förening med bilfri innergård med lekplats. Tvättstuga i grannhuset (26 B) med nya maskiner. Föreningen har även en bastu i detta trapphuset. Förråd i källare samt matkällarförråd. Stambytt fastighet. Inom bekvämt avstånd till förskola, skola, kommunikation och livsmedelsbutik. Bostad med lättillgängligt läge i expansiva området. Mån.avg 4 139 kr inkl värme, vatten och kabel-Tv och internet.

Visby / Visby - Söder
Signalgatan 28 C
Final price: 1 475 000 kr
Enclosed: 74 kvm
Community fee: 3 986 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Visby / Signalgatan