Västerhejde Stinsens Väg 7

Västerhejde Stinsens Väg 7

Slutpris

3 900 000 kr


Västerhejde - Visby Närområde— Visby— Gotland

Västerhejde Stinsens Väg 7


Slutpris
3 900 000 kr

Västerhejde - Visby Närområde— Visby— Gotland

Unik villa i Västerhejde med industriell känsla!

Unik 1,5- plansvilla i Västerhejde med industriell känsla. Fastigheten ligger lite avskilt från vägen och hela villans bottenvåning är totalrenoverad under 2016.

Bostadshus om 240 m² fördelat på 5 rum och kök.
I entrén finner ni ett slipat betonggolv och vitmålade väggar, vitmålat trätak och plats för avhängning. Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket har genomgående slipat betonggolv och vitmålade väggar och vitmålat trätak. Köket har träbalkar i taket och järnbalk som en mittpelare vilket ger en mycket rustik känsla. Som en inramning runt väggen med skåpinredning sitter det rostig plåt som höjer den industriella känslan. Hela arbetsbänken är i gjuten betong och har extra djup om 70 cm som ger mer förvaring i alla lådor nertill samt att man via köket når trädgården i söderläge via terrassdörr. Intill köket ligger det en toalett. Vidare i huset når man en lång hall med ingång till alla sovrum och dusch. Hallen har askparkett och vitmålade väggar och tak. Duschrummet har klinker på golvet och kakel på väggarna och infällda spottar i tak. Handfatskommod med spegel som har toutchfunktion på belysningen och en toalett. Dubbeldusch med betongglas som avskiljer och det är förberett för ett bubbelbadkar. Tvättstugan/pannrummet ligger intill duschrummet. Där finns det tvättmaskin, torktumlare, skåpinredning med arbetsbänk samt anläggningen för bergvärme. Sovrum 1 har heltäckningsmatta och vitmålade väggar. Intill sovrummet ligger en walk in closet som också kan användas som arbetsrum med askparkett och vitmålade väggar. Sovrum 2 och 3 har askparkett, vitmålade väggar samt att sovrummen har 2 garderober bakom skjutdörr och inbyggda förvaringshyllor i vägg. Toalett med slipat betonggolv och vitmålade väggar samt handfat och fläkt.

I ena delen av huset finns det möjlighet för uthyrning. Allrum med med utgång till trädgård via terrassdörr. Allrummet har askparkett och vitmålade väggar. En branddörr är insatt som går emot den större bodelen av huset. Duschrum vilket har kaklade väggar i dusch, toalett, handfat. Det är även förberett för pentry.

På övervåningen av huset ligger det en mindre lägenhet som kan användas för uthyrning om 63 m². Hall med klinkergolv och golvvärme. Kök med laminatgolv, vitmålat trätak och skåpinredning. Vardagsrum i öppen planlösning med kök som har vitmålade golv, målade väggar och vitmålat trätak. Förvaring bakom skjutdörrar längsmed ena väggen och ett litet förvaringsloft i taket. Sovrum 1 har vitmålat trägolv, vitmålat trätak samt målade väggar och 2 garderober. Sovrum 2 kan med fördel användas som arbetsrum då det är något mindre. Sovrummet har vitmålat trägolv, vitmålat trätak och målade väggar.

På tomten finns det en carport om 46 m² uppbyggd i trä med plats för 2 bilar och baktill garaget finns det en kallförråd om ca 16 m². Samt ytterligare en bod på tomten med plats för förvaring som också är uppbyggd i trä.

Välkommen till Stinsens väg 7!


Boarea
ca 242 kvm
Driftkostnad
36 500 kr/år
Tomtarea
1 851 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-11-23

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Västerhejde Stinsens Väg såldes av oss 2016-11-23. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Västerhejde Stinsens Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.