Båthusvägen 15

Båthusvägen 15

Slutpris

8 000 000 kr


Gårda-Brygga— Åsa— Kungsbacka

Båthusvägen 15


Slutpris
8 000 000 kr

Gårda-Brygga— Åsa— Kungsbacka

Villa i strålande skick med plats för den stora familjen med kvällssol och gångavstånd till havet!

Äntligen! Nu finns möjligheten till ett fantastiskt fint och rymligt hem för hela familjen, på gångavstånd till salta bad och småbåtshamn.
Ett mer välskött och härligt boende får man leta efter.
Boendet rymmer 7 rum och kök med smakfulla färg- och materialval. Här finns också ett dubbelgarage med plats för hela familjens fritidsintressen, ett spa-bad och flera underbara utemiljöer i den vackra trädgården som erbjuder kvällssol. Här är det klart för inflyttning!

Det magiska ljuset som präglar hela boendet möts man av redan i den stora och välplanerade hallen. Här finns det gott om plats för familjens jackor och skor i de platsbyggda garderoberna. Längre in hittar du ett socialt och härligt kök med generösa arbetsytor, stora fönsterpartier och gott om plats för matbord och stolar. Dubbeldörrarna åt båda håll skapar en sömnlös övergång mellan inne och ute. Fortsatt på entréplan finner du ett skönt vardagsrum med eldstad och generösa sällskapsytor. På detta våningsplan finns också ett av de fem sovrummen som passar utmärkt som hemmakontor, ett helkaklat badrum med bastu, gästtoalett och en separat tvättstuga. Ovanvåningen bjuder fyra smakfullt inredda sovrum, rymliga klädkammare och ett nyrenoverat och påkostat badrum. I allrummet finns det gott om plats för häng och spel med kompisarna. Härifrån har man tillgång till den fantastiska balkongen där du kan avnjuta utsikten och stillheten i området.

På tomten finns ett välordnat dubbelgarage med tillhörande förrådsdel som idag används som hemmakontor. En underbar trädgård omgärdar huset och skapar en rogivande och skön atmosfär. Här finns mycket att njuta av för hela familjen med många soltimmar och plats för lek och umgänge.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget på återvändsgata i ett lugnt villaområde i de västra delarna av Åsa. En kort promenad längs med stigen tar dig snabbt till salta bad, småbåtshamn med kiosk och vacker natur i Gårda Brygga. För skolskjuts och pendlare stannar buss i närheten och på cykelavstånd nås all tänkbar service som ex mataffär, vårdcentral, gym, flera matställen och bra kommunikation.
Varmt välkommen till Båthusvägen 15 för visning!


Boarea
231 kvm
Driftkostnad
37 930 kr/år
Tomtarea
1 102 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2023-09-23

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Båthusvägen såldes av oss 2023-09-23. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Båthusvägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.