Hultavägen 30C

Hultavägen 30C

Slutpris

5 100 000 kr


Åsa - Hulta— Åsa— Kungsbacka

Hultavägen 30C


Slutpris
5 100 000 kr

Åsa - Hulta— Åsa— Kungsbacka

Charmigt boende i centrala Åsa

Med ett lugnt och skönt läge vid skogsbrynet erbjuds nu chansen att förvärva denna unika villa på Hultavägen 30C. En spännande arkitektur med historia från sent 40-tal som genom åren moderniserats till vad det är idag. Här finns mycket att njuta för såväl barn som vuxen med sköna altaner, spabad, gräsyta för studsmatta och andra utomhuslekar. Barnen kan även gå på upptäcktsfärd i "sin egen" lilla skog som angränsar till trädgården. På fastigheten finns även "Salongen", vilket är en separat byggnad som ger möjlighet till den egna verksamheten, tonårsboendet eller för uthyrning.

Den stora och praktiska hallen bjuder på tåligt klinkergolv, golvvärme och gott om plats för hela familjens jackor och skor. Vidare på entréplan finns ett trevligt och modernt kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Detta är ett mycket ljust rum med stora fönsterpartier och en värmande eldstad. Det ljusa materialvalet återser man i det helkaklade badrummet med dusch och i den separata tvättstugan. På övre plan finns de tre sovrummen, varav det större med badrum en suite, klädkammare och balkong. Det charmiga allrummet är ett skönt och ljust rum med plankgolv, vitmålade väggar och utgång till altan mot naturen.

Här bor ni i ett lugnt och trevligt villaområde med blandad bebyggelse. Här har man närhet till både havsnära promenader eller sköna stigar i skogen. Det är också gångavstånd till Åsa centrum med allt vad det har att erbjuda i form av mataffär, bageri, vårdcentral med apotek, gym och skolor (F-9). På några minuter nås även busshållplatsen för täta kommunikationer mot Kungsbacka/Göteborg/Varberg.

Välkomna!


Boarea/biarea
177/11 kvm
Driftkostnad
48 800 kr/år
Tomtarea
978 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-22

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Hultavägen såldes av oss 2024-02-22. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Hultavägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.