Sonjas väg 1

Sonjas väg 1

Slutpris

5 000 000 kr


Åsa - Bråtaviken— Åsa— Kungsbacka

Sonjas väg 1


Slutpris
5 000 000 kr

Åsa - Bråtaviken— Åsa— Kungsbacka

Rymligt hus med havsnära och familjevänligt läge

En bilfärd på några minuter från Åsa centrum tar oss till Sonjas väg 1 och denna ljusa tvåplansvilla. Här bor man med närhet till den populära Bråtavikens strand och småbåtshamn. Ett hemtrevligt boende om sex rum och kök med behagliga färgval, fint ljusinsläpp och en bra planlösning. Den nybyggda och stora altanen erbjuder både utekök och plats för loungemöbler och matbord. Här avnjuter man sol hela dagen, men blir det för varmt kan man söka skön skugga under terassmarkisen eller i den trevliga pergolan. På fastigheten finns också ett vidbyggt garage och en värmande bastu för de kyligare vinterdagarna. Kanske ni drömmer om att hämta färska och egna ägg till frukost? Då har ni chansen till det i hönshuset som ligger i anslutning till det äldre förrådet på tomten.

Det första som möter dig i huset är den inbjudande och ljusa hallen. Vidare finns ett nyligen renoverat och funktionellt kök (2019) med bra förvaringsmöjligheter, en trevlig köksö, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Huset har fyra sovrum, två helkaklade badrum och ett välplanerat och socialt vardagsrum med mycket dagsljus. För ytterligare umgänge finns allrummet en trappa upp med både eldstad och utgång till balkongen med en magisk vy mot havet!

En härlig trädgård om 1767 kvadratmeter omgärdar boendet med stora möjligheter för både vuxna och barn. Här finns gott om plats för studsmatta, trädgårdsland och diverse planteringar.

I de västra delarna av Åsa bor du både havsnära och familjevänligt med Bråtaviken på några minuters avstånd. Här finns både badbrygga, småbåtshamn och sandstrand. På en kort promenad nås även bl.a Näsbokroks naturreservat för spännande och unika naturupplevsler. På ytterligare några minuter finns Åsa centrum för allehanda service som ex. skolor, mataffär, vårdcentral med apotek men även goda pendlingsmöjligheter mot Göteborg/Malmö.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
136/24 kvm
Driftkostnad
42 742 kr/år
Tomtarea
1 767 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-12-16

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Sonjas väg såldes av oss 2022-12-16. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Sonjas väg.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.