Kvarndammsvägen 6

Kvarndammsvägen 6

Slutpris

4 395 000 kr


Bua— Varberg

Kvarndammsvägen 6


Slutpris
4 395 000 kr

Bua— Varberg

En härlig fastighet med havsnära läge!

Välkommen till ett underbart läge där du har endast ca 400 meter ner till Kattegatts ljuvligt brusande vågor! När du lämnar tomten är det bara att ta sikte på havet och njuta av den vackra vyn medan du promenerar den korta biten ner till salta bad och solvarma klippor. Här får du uppleva havet och västkustens vackra natur på nära håll!

På den stora, mysiga tomten med bergknallar, grönskande träd och buskar ligger huset som med sin svarta fasad ger ett sobert och välkomnande intryck. Här finns en stor altan med tak i västerläge!
Härlig interiör med stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök, allrum med öppen spis, toalett, förråd och tre sovrum på entréplan. Källaren bjuder på sköna bonusytor som allrum, duschrum, bastu (utan aggregat), toalett, tvättstuga, förråd och ytterligare ett stort sovrum.

Här finns ett stort isolerat dubbelgarage om ca 48,5 kvm med automatisk port, platsbyggda bänkar, hyllor för förvaring samt 3-fas. På tomten finns även en lekstuga, flaggstång och trädgårdsbelysning. En självgående gräsklippare ingår, dock behöver man lägga ner ny kabel. Fiber finns.

Trädgårdens baksida är privat med uteplats och utsikt över äng och skymtar hav. En ljuvlig vy året om! Fastigheten angränsar mot Bua Strand som erbjuder bad från både klippor och små stränder och båtliv vid småbåtshamn. I Bua finns förskolor, F-6 skola, mataffär, vårdcentral, apotek, bibliotek, pizzeria, fiskaffär, bastu mm.

Vi ses på visning!


Boarea/biarea
108/120 kvm
Driftkostnad
31 565 kr/år
Tomtarea
1 509 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-08-16

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Kvarndammsvägen såldes av oss 2023-08-16. Se alla våra försäljningar i Bua samt även på Kvarndammsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.