Search Menu
Bostaden är såld

Falkenberg - Centrum / Köpmansgatan 4

2:a med centralt läge ett stenkast från Stortorget! Lägenheten ligger på andra våningen med hiss i huset. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Höjdpunkten är den stora inglasade balkongen på 14 m² i soligt sydvästläge med stora öppningsbara fönsterpartier. Ytterligare plus i kanten är sovrummet på 13 m² som ligger innanför den glasade balkongen vilket gör rummet tyst och utan större påverkan av stadens ljud och rörelse. Dessutom renoverade bostadsrättsföreningen samtliga badrum 2008. I hallen finns gott om förvaring i form av fyra moderna garderober med frostade skjutdörrar samt två platsbyggda garderober med överskåp. Här har man närhet till allt som centrum erbjuder, apotek, närbutik, busshållplats, butiker, systembolag och vackra promenadstråk runt t.ex. Ätran. Välkommen på visning!

Falkenberg / Centrum
Köpmansgatan 4
Final price: 1 200 000 kr
Enclosed: 57 kvm
Community fee: 3 489 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Falkenberg / Köpmansgatan