Skogsallén 29

Skogsallén 29

Slutpris

9 950 000 kr


Västra Villastaden— Kungsbacka

Skogsallén 29


Slutpris
9 950 000 kr

Västra Villastaden— Kungsbacka

VILLA I TRE PLAN MED KÄLLARE I VÄSTRA VILLASTADEN. MÖJLIGHET TILL HYRESINTÄKTER!

Nu har du möjlighet att förvärva ett av de eftertraktade husen i Västra Villastaden! Skogsallén 29 är ett imponerande hus fördelat på tre plan med källare, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. För närvarande är huset uppdelat i tre separata lägenheter, vilka alla nås via det gemensamma trapphuset. Detta ger dig en unik möjlighet att anpassa boendet efter dina specifika behov och ger även möjlighet till viss uthyrning.

På entréplan möts du av ett trapphus som leder upp till de övre våningarna. Innanför finns en inre hall att hänga av sig i. Köket är rymligt och erbjuder en generös matplats där du kan samla familj och vänner. Vardagsrummet är rymligt och här finns gott om plats för en soffgrupp och matsalsbord och här finns en mysig kamin som sprider en varm och inbjudande atmosfär. Här finns också ett bekvämt sovrum och ett extra rum som idag används som ett hemmakontor, vilket ger möjlighet till arbetsplats eller extra utrymme för dina behov. Ett praktiskt badrum med dusch och toalett finns också på detta plan.

En trappa upp finns en separat lägenhet med eget kök, vardagsrum och tre sovrum. De vackra parkettgolven fortsätter att pryda rummen och skapar en enhetlig och elegant känsla. Vardagsrummet har fina bevarade originaldetaljer och ger dig möjlighet att koppla av och njuta av lugna stunder. Från ett av sovrummen når du balkongen, där du kan avnjuta soliga dagar och njuta av utsikten över den lummiga trädgården och poolen. Här finns även ett bekvämt badrum med dusch, toalett samt tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Köket har matplats framför fönstret.

På översta vindsplanet finner du ett mindre pentry med spis, fläkt och tvättmaskin. Det största sovrummet är rymligt och har charmiga snedtak och takbjälkar som ger rummet karaktär och unik stil. Här finns också ett mindre sovrum som kan användas som extra utrymme efter behov. Allrummet är ljust och mysigt med takfönster som släpper in naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. En vacker tegelvägg vid murstocken ger rummet extra karaktär. På detta plan finns även ett badrum med badkar och toalett.

I källarplanet finner du gott om förvaringsmöjligheter och utrymme för att organisera dina ägodelar. En praktisk tvättstuga finns också här för att underlätta vardagsbestyren. En del av källarplanet används för närvarande som en frisörsalong med separat entré.

Utomhus finns en underbar terrass som är delvis täckt med tak och som kan nås från entréplanet, perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Trädgården är grönskande och insynsskyddad med flera fruktträd. Här växer b.la. fyra äppleträd, ett körsbärsträd, en fläderbuske, ett plommonträd och två päronträd. I trädgården finns en härlig pool där du kan njuta av soliga dagar. Dessutom finns det ett rymligt dubbelgarage för dina fordon och förvaringsbehov.

Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara hus i Västra Villastaden! Välkommen att boka in dig på visning för att upptäcka den potential som detta fantastiska hem har att erbjuda!


Boarea/biarea
180/145 kvm
Driftkostnad
69 635 kr/år
Tomtarea
1 161 kvm
Rum
12 rum (7 sovrum)
Såld
2023-10-17

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Skogsallén såldes av oss 2023-10-17. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Skogsallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.