Search Menu
Bostaden är såld

Träslövsläge - Gamla Köpstad / Kagabäcksvägen 23

Huset med takfönstren! Så pampigt, så spektakulärt. Och då har du inte ens varit inne i det än! En villa utöver det vanliga. 9 rok fördelar sig på väl tilltänkta lösningar där luftig rymd, snygga materialval och praktiska lösningar genomsyrar hela huset. Delvis öppet från andra våning ner mot 1:a plan, så allt är en enhet som hör ihop. Himlekök från 2007 och 2 stora helkaklade badrum från samma år. Från övervåningen har du viss havsutsikt och i trädgården är det insynsskyddat, perfekt kombination. Överbyggd altan, gästhus och insynsskyddad trädgårdssida. Isolerat dubbelgarage med fjärrstyrda portar. Och på ca 5 minuters promenad är du vid havet och kan doppa tårna eller hela kroppen i härliga havet!

Träslövsläge / Gamla Köpstad
Kagabäcksvägen 23
Final price: 4 850 000 kr
Enclosed: 251/10 kvm
Running costs: 28 254 kr/år
Plotarea: 1104 kvm
Rooms: 9 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-08-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Träslövsläge / Kagabäcksvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.