Robin Ivarsson, ansvarig mäklare i Varberg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Robin Ivarsson

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Apelvikshöjd—

Varberg




Apelvikshöjd— Varberg


Förberedd försäljning

Apelvikshöjd— Varberg


Referensnummer
581 413
Boarea
ca 63.5 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Apelvikshöjd

Apelvikshöjd är ett naturskönt bostadsområde med närhet till både havet och Påskbergets vackra grönområden. Bostadsområdet ligger endast 2 km från Varbergs centrum dit du enkelt tar dig genom en behaglig promenad, cykeltur, buss eller bil.


01
Fördelar med området
Bussar Parker/Grönområden Hundvänligt Cykelstigar (mtb) Badstrand Motionsspår Barnvänligt Restauranger Cykelbanor

02
Nöje

Varbergs torg når du lätt där du har ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer, butiker och parker. Apelvikens fantastiska strand med många mysiga restauranger har du bara en kort promenad bort.


03
Sport och fritid

Förutom närheten till Apelvikens bad-och surfparadis finns Påskberget på nära avstånd. Påskberget är ett friluftsområde med möjlighet till både behagliga promenader och stärkande löpturer på dess motionsspår. Du har även nära ner till Breared där man har Breareds MTB tracks + nybyggda pumptrack. Här finns även en populär skatepark, motionsslinga, stort gym och padelhallar.


04
Kommunikation

Drygt 2 km ifrån Apelvikshöjd ligger Varbergs Centralstation med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg.


05
Familjeliv

I närheten finns det ett par grundskolor, Påskbergsskolan (åk F-9) och Mariedalsskolan (åk F-3) samt Almers skola (åk 4-9). För de yngre barnen finns det flera förskolor i närområdet. Mitt i området, på bekvämt gångavstånd, finns det en välsorterad livsmedelsaffär.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Robin!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.