Blixtorp 21b

Blixtorp 21b

Slutpris

5 000 000 kr


Blixtorp— Varberg

Blixtorp 21b


Slutpris
5 000 000 kr

Blixtorp— Varberg

Spännande interiör, stora ytor och ett naturskönt läge!

Välkommen till denna fina villa som ligger vackert inbäddad med skogen runtom och några grannar på lagom avstånd. Fastigheten är belägen på ett attraktivt och lantligt läge men med fördelen att Varberg centrum endast ligger fem minuter bort.

Bostaden bjuder på en välkomnande entré där pardörrarna leder oss in i denna härliga atmosfär med rustika och vackra detaljer. På entréplan finns det generösa vardagsrummet med tak upp i nock och synliga träbjälkar samt en murad öppen spis med kamininsats som värmer skönt. Kök och två helkaklade badrum som alla är stilfullt renoverade och går i vitt och grått. Tre sovrum, klädkammare samt stor tvättavdelning och groventré. När vi tar trappan upp kommer vi till det mysiga allrummet med charmiga fönster från golv till tak och härlig vy ut över naturen. Här har vi även öppet ner mot vardagsrummet som vi har en skön vy över. Här uppe finns ytterligare ett underbart rum med snedtak och samma charmiga fönster som sträcker sig längs med hela gaveln. Här kan man få kreativiteten att flöda med en ateljé, eller kanske blir det ett sovrum där det känns som man vaknar upp mitt bland trädtopparna?

På fastigheten finns ett annex med flertalet extra utrymmen. Det rymmer två garage med eldrivna portar, en lägenhet, ett väl tilltaget hobbyrum samt ca 160 kvm golvyta på vindsplanet som ger dig stort förvaringsutrymme.
Byggnaden är även utrustat med vattenutkastare och elbilsladdare (en i fasaden och en i ett av garagen). På taket installerades år 2022 totalt 40 stycken solceller som enligt beräkning ska generera ca 12 000 kWh/år, (installerad effekt 15,8 kW).
Lägenheten, som har två uteplatser, är fullutrustad och rymmer badrum, kök, två sovrum alternativt kontor samt ett vardagsrum. Perfekt utrymme för tonåringen eller om du vill ha en passiv inkomst. Konceptet är väl genomtänkt då man kopplat in en egen elmätare, egen fiber samt kopplat ena elbilladdaren till lägenhetens elcentral för att underlätta uthyrning.

Trädgården är fylld med massor av läckra frukter och bär såsom amerikanska blåbär, vita och röda smultron, päron, äpple och körsbär. Vidare finns vackra växter såsom kaprifol, fjärilsbuske, ormhassel, japansk solfjäderslönn m.m. Gräsmattan sköts av en robotgräsklippare och vid sidan av huset finns en hundgård.

Söker du ett unikt hem med många möjligheter och vackert läge nära stadskärnan så hoppas jag vi ses på visningen!


Boarea
194 kvm
Driftkostnad
37 788 kr/år
Tomtarea
2 184 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-22

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Blixtorp såldes av oss 2023-10-22. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Blixtorp.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.