Nillas väg 1A

Nillas väg 1A


Trönningenäs— Varberg

Nillas väg 1A



Trönningenäs— Varberg

Här blir man helt tagen av både utsikt och hus!

Med ett högt läge inbäddad i naturen och med hela havet framför sig ligger denna fastighet som skapar magi! 2016 byggde man denna villa som med sin vackra arkitektur och genomtänkta val tillsammans med läget blir något alldeles extra. Här har man verkligen lyckats med design och detaljer! Att sen även kunna njuta av den fantastiska havsutsikten som här bjuds 365 dagar om året gör detta till ett drömhem.

Planlösningen ger oss öppna härliga ytor mellan det lyxiga köket, matplatsen och vardagsrummet. Här har du stora fönster som sträcker sig från golv till tak och skjutpartier åt två olika håll att öppna upp mot den magiska altanen som sträcker sig utmed stora delar av huset. Dessutom har du tak upp i nock, braskamin och en magnifik vy över havet. Hela huset har en skön atmosfär där du även finner ytterligare ett allrum, fyra sovrum och två helkaklade badrum där du kan njuta lite extra i vardagen då här även finns bastu. Skjutpartier och dörr ut till den ljuvliga utemiljön från både allrum, master bedroom och ett av badrummen. Det vackra läget intill naturen som skapar en privat oas ger dig en perfekt plats för ett spabad. Tänk att kunna sjunka ner här med lite bubbel och njuta av såväl snöflingor som sakta dalar ner som vårens första fågelkvitter.

Här finns även ett attefallshus om 25 kvm med stort allrum och ett helkaklat badrum med dusch. Perfekt för tonåringen eller de långväga gästerna! Under attefallshuset finns dessutom ett stort bra förråd som rymmer både cyklar, surfutrustning och annat.

En fastighet som verkligen behöver upplevas på plats för att du ska kunna få den rätta känslan som detta fantastiska hem och läge bjuder på!


Boarea
148.9 kvm
Driftkostnad
36 878 kr/år
Tomtarea
1 003 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-09-07

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Nillas väg såldes av oss 2023-09-07. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Nillas väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.