Spartanvägen 3

Spartanvägen 3

Slutpris

3 950 000 kr


Göingegården— Varberg

Spartanvägen 3


Slutpris
3 950 000 kr

Göingegården— Varberg

Friköpt och välhållet radhus där det bara är att flytta in!

Här är bostaden för dig som vill lämna huset för något mer ekonomiskt och lättskött eller för dig som vill lämna lägenheten för att komma ner på markplan och få din egna trädgård.
På Spartanvägen 3 äger du din egen fastighet och förutom stabila driftskostnader där fjärrvärmen agerar uppvärmning och FTX-ventilationen återvinner värmen i frånluften betalar man endast 600 kr/mån till samfällighetsföreningen som tillhandahåller en carport samt ett förråd till varje bostad, tar hand om sopor och källsortering samt sköter innergården, besöksparkeringarna och snöröjning.
Här bor du bekvämt, energieffektivt och med låga boendekostnader!

Spartanvägen 3 erbjuder ett praktiskt boende på 110 kvm smart planerat i två plan där interiören har snygga och smakfulla val med bl.a. två helkaklade badrum där du har dusch i det ena och badkar i det andra, ett på vardera plan. Entréplan bjuder även på stilrent kök från Marbodal med vita luckor och utrymme för matplats. I vardagsrummet ger flertalet fönster mot baksidan ett härligt ljusinsläpp och här har man även förberett för kamin. Utanför står altanen redo för grillen... kanske drömmer du om ett litet utekök med egenodlade kryddor i? Trädgården är välskött med gräsmatta, planteringar och den ljuvliga altanen som förgyller både lata sommardagar och festliga kvällar. Perfekt storlek för dig som inte vill lägga massa tid på att rensa ogräs och klippa gräs utan istället vill kunna luta dig tillbaka och ta det lugnt när du är hemma. Trädgårdsförråd finns på tomten.
Tre sovrum och klädkammare ligger avskilt på övre plan.

Vackra Göingegården har sedan början av 2000-talet vuxit fram och blivit ett väldigt omtyckt område. Här finns flertalet lekplatser, både förskola och skola, härlig natur samt promenadstråk på bl.a. Hammers kulle. Vidare har vi även täta bussförbindelser, närbutik och äppellunden där du som boende i området kan plocka äpplen direkt från träden. På cykelavstånd har du city men också svalkande bad på vackra Getterön.

Längre ner i annonsen under dokument och länkar kan ni ta del av överlåtelsebesiktningen där det framgår att det är ett välbyggt och välhållet radhus!

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
30 850 kr/år
Tomtarea
153 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-09-13

Mäklarhuset Varberg

Denna radhus på Spartanvägen såldes av oss 2022-09-13. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Spartanvägen.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.