Tranebergsgatan 31

Tranebergsgatan 31

Slutpris

7 500 000 kr


Traneberg— Varberg

Tranebergsgatan 31


Slutpris
7 500 000 kr

Traneberg— Varberg

Stor tvåfamiljsvilla med uthyrningsmöjligheter, dubbelgarage och gårdshus

Nu finns chansen till ett härligt hem med fina möjligheter på omåttligt populära Traneberg! Villan med stil av ett parhus har stora ytor och här finns en del 50-talscharm såsom fiskbensparkett, trägolv och öppna spisar. Ett underbart läge med närheten till vackra Påskbergsskogen, havet, centrum och bekvämt nära matbutik!

Nuvarande ägare har idag den större ägarbostaden som innehåller 6 rok som fördelar sig på entréplan med hall, kök, vardagsrum med öppen spis och gäst-wc. Det finns 3 sovrum och ett helkaklat badrum med dubbeldusch på andra våning och sedan disponerar man även hela vindsvåningen som har ytterligare ett sovrum och ett stort allrum med täljstenskamin.
Den andra bostaden hyrs ut och består av 5 rok varav 4 sovrum och ger en god intäkt.
Det är källare under hela huset med massa sköna bonusytor, 2 tvättstugor, förråd samt en nyrenoverad källarlägenhet med separat ingång. Fjärrvärme och fiber finns.

Fastigheten är belägen på stor hörntomt om 1 059 kvm. Ett gårdshus med 2 mindre lägenheter och ett dubbelgarage ryms också på tomten samt ett separat cykelförråd.
Längs gårdshuset byggdes 2020 ett nytt stort trädäck med pergola. Mot öster finns även en skifferstensatt uteplats.

Detta är en fastighet med massa möjligheter. Generationsboende, hemmaverksamhet, pytsa ut tonåringarna lite här och var, ja du bestämmer!


Boarea/biarea
234/115 kvm
Driftkostnad
123 738 kr/år
Tomtarea
1 059 kvm
Rum
11 rum (8 sovrum)
Såld
2023-07-28

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Tranebergsgatan såldes av oss 2023-07-28. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Tranebergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.