Träslövsvägen 161E

Träslövsvägen 161E

Slutpris

5 800 000 kr


Träslöv— Varberg

Träslövsvägen 161E


Slutpris
5 800 000 kr

Träslöv— Varberg

Ett mycket vackert och genomtänkt hem i omtyckt område!

Välkommen till ett superfint radhus som är byggt 2017! Härlig atmosfär i hela huset med mycket läckra materialval. Välkomnade hall där man ser in mot vardagsrum och matplats där hela fasaden mot väster är fylld med fönster som går hela vägen ner till golvet. Underbart ljusinsläpp! Här finns även dörrar ut till både det inglasade uterummet och den stora härliga träaltanen med västerläge. För ytterligare plats att umgås har du allrum med samma härliga fönster och dörr ut till den ljuvliga balkongen. Därtill har du fyra sovrum, två snyggt helkaklade badrum och separat tvättstuga.

Vid entrén har du ytterligare en uteplats som är i stort sett helt insynsskyddad. Här finns även förrådsbyggnad och plats för att ställa en bil intill huset samt carport strax intill.

Ett mycket smakfullt hem med en skön känsla i populära och barnvänliga Träslöv där du har närhet till förskolor, skolor, grönområde mm.

Hoppas vi ses på visning!


Boarea
160 kvm
Driftkostnad
36 133 kr/år
Tomtarea
251 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-10-25

Mäklarhuset Varberg

Denna radhus på Träslövsvägen såldes av oss 2023-10-25. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Träslövsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.