Search Menu
Bostaden är såld

Frösön - Sommarslingan/Härke / Sommarslingan 20

Sommarslingan/Härke

Varmt välkommen till Sommarslingan 20 som erbjuder ett högt och naturskönt läge med storslagen och milsvid utsikt över Storsjön och den Jämtländska fjällvärlden. Den vackra huvudbyggnaden uppfördes ursprungligen under 1920-talet och som därefter varit föremål för omfattande renovering samt om -och tillbyggnation och därigenom skapades en smakfull enhet av två huskroppar. Här har ambitionen varit att behålla husets charm där det moderna, klassiska och lantliga möts i en perfekt kombination men också ett praktiskt och funktionellt boende för den moderna familjens krav och behov. Den närmare 3000 m² stora tomten är också bebyggd med gästhus som är inrett för året runt bruk. Närhet till naturen med trevliga ströv-och fritidsområden men också stadspulsen inom bekvämt avstånd.

Frösön / Sommarslingan/Härke
Sommarslingan 20
Final price: 4 100 000 kr
Enclosed: 160 kvm
Running costs: 52 881 kr/år
Plotarea: 2810 kvm
Rooms: 6 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Frösön / Sommarslingan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.