Search Menu
Bostaden är såld

Östersund - Centralt / Storgatan 53c

Välkommen till Storgatan 53

Varmt välkommen till Storgatan 53c och till hjärtat av stadskärnan till denna mycket rymliga och ljusa "paradvåning" med sina vackra och spatiösa rum som erbjuder ett lugnt och bekvämt boende där Storgatan och Tullgatan möter varandra. Den närmare 110 m² stora trerums våningen har sitt ursprung från 1920-talet med egen själ och träkänsla rakt igenom. Flera tidtypiska detaljer som bland annat en vackert utsmyckad och magnifik kakelugn. Vackra par- och skjutdörrar med speglar. Över tre meter i takhöjd, höga fönster som tillsammans skapar ljus och rymd. Smakfullt och påkostat kök med hög standard och utrustning som är nyinrett under 2015. Hela våningsplanet har slipbart, nyinlagt och enhetligt plankgolv. Här har ambitionen varit att behålla våningens charm där det moderna och det klassiska möts i en perfekt kombination

Östersund / Centralt
Storgatan 53c
Final price: 1 780 000 kr
Enclosed: 107 kvm
Community fee: 5 109 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Östersund / Storgatan