Utsiktsvägen 23

Utsiktsvägen 23

Slutpris

4 680 000 kr


Sångbäcken— Vemdalen— Berg

Utsiktsvägen 23


Slutpris
4 680 000 kr

Sångbäcken— Vemdalen— Berg

Drömmen om den perfekta fjällstugan!

Det här är bra, det här är riktigt bra! En fantastiskt fjällstuga som har precis allt. En utsikt med magiska soluppgångar, ett lugn, braskamin i hjärtat av stugan, timmerväggar med karaktär och en värmande bastu. På stigen upp till stugan sicksackar du mellan lingon- och blåbärsriset och klivet upp på trappan ger en härlig känsla av att komma hem. Huset har ett skyddat läge, med en rymlig altan i soligt sydläge. Planlösningen är yteffektiv och passar såväl som familjen som paret som prioriterar lugnt och gemytligt läge. Det är bara att flytta in! Med ett riktigt bra läge uppe på fjället med Ski in, Ski out till både alpinåkning och längdspår.

Stugan inbjuder till en bekväm fjällsemester och där fjällen med naturen är ständigt närvarande. Entré med hall och förvaring och vidare in välkomnas du av ett stort allrum. Allrummet i öppen planlösning med en stor och härligt värmande braskamin. Rymlig social del och även matplats. Längre in finns ett uppdaterat badrum med wc, dusch och en härlig bastu. Köket har allting som du behöver, ytterligare en mindre matplats och bar för att alla ska kunna hänga när maten lagas efter en dag utomhus. Tre sovrum i olika utförande, varav ett är inrett med dubbelsäng och de ytterligare två sovrummen med två enkelsängar. Ytterligare sovplatser ges i det mindre allrummet mellan köket och det stora sovrummet i och med en bäddsoffa. Här kommer du att trivas bland skidspåren, skidbackar, böljande höstfärger och du kan redan nu planera vad du ska ställa julgranen.

Här bor du precis vid Klövsjötoppen där både alpinåkning och spår för längdskidor finns. Här finns även uppskattade caféet Emma-Brita´s. Placerad mitt i Klövsjö skidområde ligger även restaurang Katarinastugan som är öppen under vintertid. Bara att knäppa på pjäxorna och njuta av mat i världsklass bakom knuten. Transportliften gör även att du når Storhogna och dess utbud av backar, aktivitetshuset Storhogna M och Storhogna Högfjällshotell och spa. Vemdalsskalet når du med en kvarts bilfärd. Vill du njuta av fjällen under årets alla månader är vandringslederna precis utanför dörren. Golfbanan endast en kort biltur bort och älskar du att bada har du flera alternativ i närheten.


Boarea
92 kvm
Driftkostnad
34 039 kr/år
Tomtarea
1 556 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-10

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Utsiktsvägen såldes av oss 2023-10-10. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Utsiktsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.