Dvärgvidestigen 4

Dvärgvidestigen 4

Slutpris

3 400 000 kr


Södra Storhogna— Vemdalen— Berg

Dvärgvidestigen 4


Slutpris
3 400 000 kr

Södra Storhogna— Vemdalen— Berg

En pärla i Södra Storhogna med extra allt!

Det här är en juvel som du absolut inte vill missa! Fastigheten har byggts upp och omsorgsfullt tagits hand om. Älskats och med varsam hand varit i familjens ägor i tjugo år. Den här måste upplevas på plats. Med klassiska timmerväggar, trägolv och komplementbyggnader som gör fjällsemestern till en rofylld plats. Husen har standard som fungerar året om även om det idag används som fritidshus.

Låt oss presentera Dvärgvidestigen 4 i Södra Storhogna lite närmare. Storstugan välkomnar dig med klassiska trägolv och en gemytlig känsla. Hallen har plats förvaring och de två sovrummen i olika utförande är i anslutning till hallen. Både med plats för dubbelsäng och förvaring. Vidare in i stugan möts ett rymligt vardagsrum med högt i tak, synliga bjälkar och det klassiska timret med massor av karaktär. Gott om plats för matbord och sovgrupp. Med härligt ljusinsläpp och fönster i alla väderstreck. Braskamin som funkar för både kalla vinterdagar som regniga och blöta höstdagar. Här finns en altandörr som leder ut till framsidan av stugan och en rymlig uteplats i direkt sydläge. Köket är fullt utrustat med spis och fullstor kyl och frys. Här finns ytterligare en matplats för morgonkaffet för den morgonpigga. På loftet finns idag plats för ytterligare två sängplatser och förvaring. Badrum i ljusa färger med dusch. För att njuta av fjällsemestern lite extra fyller du upp den vedeldade badtunnan, sätter igång bastun och njuter i relaxen med god mat och dryck. I anslutning till relaxstugan finns även förvaring för skotern. Andra stugan på gården är idag inredd med ett uppdaterad badrum med duschmöjligheter, wc och tvättmaskin. Här känns det fräscht och gemytligt. Här finns förvaringsmöjligheter för cyklar, skidor och pulkor. Här kan du lämna allt medan du åker hemåt. Den tredje stugan på gården ryms fler sängplatser, optimalt för gäster eller ett eget ungdomshäng. Tomten erbjuder även en grillplats för härliga utemiddagar med en mysig sittplats.

Storhogna pistområde nås enkelt med bilen och här tar du dig vidare ut i pistområdet i Klövsjö som bjuder på lite tuffare pister än Storhogna. De med starka ben kan även åka tillbaka till stugan via skidor. Det är samma liftkort i hela destinationen så du kan ta ut svängarna både på Vemdalsskalet och Björnrike. Förbindelsespåret till Vemdalsskalet går i stort sätt runt knuten och via det kan du även ta dig till längdspåren i Storhogna/Klövsjö. Om skoter är er favoritsyssla har ni hittat rätt, för här tar man skotern från stugan och ut på fjället. Är ni sugna på en bit mat efter en lång dag utomhus är det promenadavstånd till både Storhogna M och Storhogna HögfjällshotelI och Spa. I Storhogna hittar du lugnet men önskar ni lite mer fart och fläkt ligger Vemdalsskalet tio minuter bort med bil. Storhogna är populärt året om med härliga vandringar under sommar och höst, destinationen välkomnar dessutom flertal nya sommaraktivtiter som cykelleder, vandringsleder och klätterpark.

Stugan säljs med inventarier, så här är det bara att ta med sig understället och flytta in. Kontakta gärna oss för en visning!


Boarea
77 kvm
Driftkostnad
41 445 kr/år
Tomtarea
1 537 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-09-18

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Dvärgvidestigen såldes av oss 2023-09-18. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Dvärgvidestigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.