Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Vemdalen / Storhogna
Örnvägen storhogna 10
Price: 1 050 000 kr
Anmäl bud
Tenure: Tomt
Fastigh.bet: Berg Klövsjö 1:292

Vemdalen - Storhogna / Örnvägen storhogna 10

Otroligt vackert läge i Storhogna!

Tomt med vidunderlig utsikt över fjäll, skidbackar och dalgång. Ett av Storhognas bästa lägen på populära Örnvägen. Fjällvärldens kanske mest exklusiva tomt för dig som vill bo granne med naturen. En av de sista obebyggda tomterna i detta område. Här har man nära till slalombackarna, längdskidspåren och Storhogna Högfjällshotell och Spa. Nära till allt men med orörd fjällnatur runt tomten. Destinationen Vemdalen består av resmålen Björnrike, Vemdalsskalet samt Klövsjö/Storhogna. Här erbjuds totalt 53 nedfarter, 52km preparerade längdspår samt 18 mil rösade leder på fjället.

Fakta om tomtmarken
Beskrivning
Byggnadssätt
 • General information
  Byggrätt: Högst 1/5 en femtedel av fastighetsarean får bebyggas. Utöver huvudbyggnad får högst 2 byggnader uppföras Högst två lägenheter/tomt Högsta byggnadshöjd 4,5 m
Bilplats/Övriga byggnader
 • Övriga byggnader
  Avgiften för anslutning av kommunalt VA är betald för en byggnad (en lägenhetsavgift). Om fler hus byggs på fastigheten skall man erlägga lägenhetsavgifter för dessa. Anslutningsavg. max 63A är betald Serviskabel finns vid tomtgräns.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamhetsanläggningar
  Berg Klövsjö Ga:38, Berg Klövsjö Ga:48
Tomt/Servitut
 • Plotarea
  1007 kvm (Tomtareauppgifter enligt taxeringsinformationen)
 • Vattenareal
  0 kvm
 • Totalareal
  1007 kvm
Economy
 • Taxeringsvärde
  432 000 kr (Fastställt avseende år 2012)
 • Byggnadsvärde
  0 kr
 • Markvärde
  432 000 kr
 • Typkod
  211 Småhusenhet, tomtmark till fritidshus
 • Renhållning
  140 kr/år
 • Vägav/Snö
  360 kr/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  500 kr/år
 • Tenure
  Tomt
 • Pantbrev
  Det finns 1 pantbrev om totalt 417 000 kr.
Området
 • Storhogna Storhogna erbjuder förutom alpin skidåkning på kalfjället, även rösade leder samt preparerade längdspår. Det här är utgångspunkten för olika aktiviteter som hundspannsturer, längdturer och guidade skoterturer. Här kan du njuta av stillheten på fjället, och njuta av härlig avkoppling på Storhogna Högfjällshotell & Spa. Efter en dag på fjället väntar tända brasor, pool, bubbelbad och väldoftande bastubad. Storhogna har också gjort sig känt för sin fina restaurang. Hotellet har en härlig, fristående fjällbastu med utomhusjacuzzi som går att boka för några timmar. Mitt på Storhogna finns allaktivitetshuset M med restaurang, biograf, bowling, kiosk och skridskoåkning. Storhogna M har blivit ett populärt tillhåll för hela familjen. I området pågår även flera stora tomtexploateringar. Klövsjö/Storhogna är ett av resmålen i destinationen Vemdalen, som tillsammans med Björnrike och Vemdalsskalet erbjuder 58 nedfarter och 35 liftar på ett och samma skipass. I Vemdalen finns 50 km preparerade längdspår både för klassisk åkning och skate och 18 mil rösade leder på fjällen som passerar mysiga fikastopp. Sommartid erbjuds fjällvandring, bad, cykling, kanot, ridning, jakt, varierat fiske och skogen som bjuder på svamp och bär. Närhet till Sonfjällets nationalpark. För den som tycker om golf, finns det möjlighet att välja mellan Hede och en kuperad och utmanande och naturskön 18-hålsbana i Klövsjö. Mer info om vad som händer i Vemdalen - alla årstider, besök vemdalen.se
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten