Sersån 122

Sersån 122

Slutpris

1 300 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Sersån 122


Slutpris
1 300 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Naturläge ett stenkast från Björnrikes skidområde

Med ett härligt naturläge välkomnar vi dig till Sersån 122. Här bor du i ett avskilt område strax intill Björnrike. Bostadsbyggnaden är hela 136 kvadratmeter och rymmer tillresta vänner och familj. Här finns möjligheter att skapa ditt egna smultronställe. Huset har ett skyddat läge och stor tomt. Två sidobyggnader, varav det ena är ett dubbelgarage med plats för både bilen och skotern.

Huset har byggts på i olika omgångar och rymmer idag en hall med förvaring, en wc med dusch och givetvis en bastu. Vidare in i huset finner du köket som leder dig in i husets hjärta, det stora allrummet! Här ryms hela tjocka släkten framför eldstaden när kylan kryper sig på. Knastret ger en härlig mysfaktor och för att hjälpa till med uppvärmningen av huset är en gjutjärnskamin installerad. I detta huset får du två sovrum som båda rymmer dubbelsängar. Dessutom ett kontor, en möblerbar hall och en större WC med dusch, tvättmaskin (ej inkopplad till vatten) och torktumlare samt en rymlig klädkammare. Altan finns med utgång ifrån vardagsrummet och utbyggnaden.

Sersån ligger endast ett stenkast från de alpina pisterna i Björnrike. Vidare ut i Destination Vemdalen finns miltal av längdspår under vintertid och sommartid är fisket i området mycket gott. Till Vemdalen By med alla bekvämligheter som restauranger och matvarubutik tar den endast 10 minuter.

Välkommen med din visningsbokning!


Boarea/biarea
136/8 kvm
Driftkostnad
40 642 kr/år
Tomtarea
4 285 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2023-09-08

Mäklarhuset Vemdalen

Denna villa på Sersån såldes av oss 2023-09-08. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Sersån.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.