Vemdalsskalet Vemdalsporten 42

Vemdalsskalet Vemdalsporten 42

Slutpris

6 025 000 kr


Vemdalsskalet/Vemdalsporten— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Vemdalsporten 42


Slutpris
6 025 000 kr

Vemdalsskalet/Vemdalsporten— Vemdalen— Härjedalen

Enastående fritidshus med magisk utsikt!

Det nybyggda fritidshuset har modern och stilren interiör, rena linjer och minimaliska detaljer. Byggnaden är utformad för att smälta in i den omgivande naturen med stora fönster som ger en fantastiskt utsikt. Det används naturliga material som trä och sten för att skapa en harmonisk och naturlig känsla. Med sina 204 kvm erbjuder det gott om utrymmet för familj och vänner att samlas. Huset har stora ljusa rum, en öppen planlösning och högkvalitativa materialval. Köket är fullt utrustat och det finns generösa sovrum och badrum. Dessutom finns det möjlighet till avkoppling med en mysig eldstad eller en rymlig altan för att njuta av den vackra naturen runt omkring. Det här fritidshuset har verkligen allt för att du ska kunna njuta av din tid här.

Huset är utrustat för att göra din vistelse bekväm! Det finns en bastu där du kan koppla och av njuta av värmen efter en dag utomhus. Nedre plan rymmer två rymliga sovrum som är ljusa och lufta och skapar en avkopplande atmosfär. Du kommer direkt känna dig som hemma. Övre plan har ytterligare två sovrum, rymliga och ljusa även om det är snedtak på hela övre plan så är det en härlig atmosfär även här. Möjligheter till fler sängplatser på övre plan finns, eller så använder man det bara till social samvaro. WC-rummen är smakfullt inredda och är hela fyra till antalet varav två är utrustade med dusch. För alla bekvämligheter så är huset även utrustat med ett garage och elbilsladdare. I garaget finns en praktisk tvättstuga där du kan ta hand om all tvätt. Den är utrustad med tvättmaskin och har möjlighet för att kunna hänga tvätten.

Vemdalsskalets är känt för sin fantastiskt natur och utomhusaktiviteter året runt. Du kan njuta av vandring, cykling och fiske under sommarmånaderna. På vintern förvandlas området till vinterparadis med skidåkning i de omkringliggande backarna. För avkoppling finns det även Storhogna Högfjällshotell med Spa en kort bilresa bort. Du kommer att älska allt som Vemdalsskalet har att erbjuda.


Boarea/biarea
204/27 kvm
Driftkostnad
47 678 kr/år
Tomtarea
1 178 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-09-18

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Vemdalsporten såldes av oss 2023-09-18. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Vemdalsporten.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.