Search Menu
Bostaden är såld

Bankeryd - Ramnegården / Lillsvängen 17

Tvåvånings-bo med egen trädgårdstäppa!

Nu ges äntligen möjlighet att förvärva ett av de trivsamma bostadsrättsradhusen i 2-plan på attraktiva och populära HSB:s Brf Ramnegården! Bostadsrättsradhus är ett långt ord, men definitivt inte krångligt för smidigare än så här kan man knappast bo. Ett perfekt och mycket bekvämt alternativ till villan, men med bostadsrättens trygghet och fördelar. De två våningarna gör planlösningen idealisk för vilken familj som helst. Gäster och umgänge på markplan, mer privat med sovrum och gillestuga en trappa ner. Dubbla badrum (2013/2014), ett på vardera plan och egen bekväm tvättstuga (2013) med bra förvaring och arbetsyta. I anslutning till lägenheten ligger en välskött och lagom stor trädgårdstäppa med uteplats som dels består av ett trädäck och dels en balkong. Även vid lägenhetens entré finns en inglasad altan med möjlighet för större utemöblemang, samt ett stort förråd. Plats för bilen i en carport som ingår i månadsavgiften. På bekvämt avstånd har du alla Bankeryds bekvämligheter såsom livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral och restaurang/café. I det direkta närområdet finns även bra skol- och barnomsorg. För längre turer, kanske till Jönköping, finns både goda tåg och bussförbindelser som på mindre än 10 minuter tar dig in till city. I närområdet finns dessutom flera trevliga promenadstråk och vackra grönområden såsom Vätterns strand. Här bor Ni i ett lugnt och mycket barnvänligt område fritt från biltrafik. Trygghet, livskvalité och boglädje är några av Lillsvängens signum. Välkommen på visning!

Bankeryd / Ramnegården
Lillsvängen 17
Final price: 1 850 000 kr
Enclosed: 101 kvm
Community fee: 5 639 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2
Sold: 2016-06-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Bankeryd / Lillsvängen