Kyrkogatan 38C

Kyrkogatan 38C

Slutpris

1 950 000 kr


Forserum— Nässjö

Kyrkogatan 38C


Slutpris
1 950 000 kr

Forserum— Nässjö

Fint radhus på barnvänlig adress!

Drömmen om radhuset kan nu gå i uppfyllelse! Nu ges tillfälle för ett trevligt och bekvämt boende på radhusområde med fina och grönskande omgivningar. Med plats för hela familjen erbjuder radhuset tre sovrum på övre plan, vilket ger fritt spelutrymme samt avskildhet. På övre plan finns dessutom det stora badrummet och walk-in-closet. Entréplan bjuder på ett praktiskt och funktionellt kök med bra arbets- och avlastningsytor med väl tilltagen separat matplats. Planlösningen är öppen och luftig från köket till det trevliga vardagsrummet. Vardagsrummet står i centrum för trivsel och bra sällskapsytor. Ett väl tilltaget uterum med glaspartier för en naturlig utekänsla med stor öppning ut mot tralldäck och trädgård för skön värmande morgonsol. Samtliga ytskikt har setts över under de senaste åren, vilket har resulterat i smakfulla interiörer i varje rum.

Den egna tomten är väldigt lättskött, en härlig gräsmatta på baksidan samt ett litet tralldäck där grillen passar perfekt. Framsidan bjuder även den på trädäck men även buskar för insynsskydd. Här finns god tillgång till parkering samt carportplats i carportlängan på kort gångavstånd, som följer radhuset.

Övrig service med skola på fem minuters gångpromenad. Forserum har en strategisk placering mitt emellan Jönköping och Nässjö. Med bil tar det endast 15-20 minuter i vardera riktning. Bra serviceutbud av matbutik, järnhandel, bageri , gym, vårdcentral, frisör och blomsterhandel. Närhet till skola med Rosenholmsskolan F-9. Här finns också idrottshall i anslutning. Det finns även andra förskolor att välja bland i Forserum. Forserum har ett välmående näringsliv med flera industrier på orten. Här finns också en aktiv samhällsförening och idrottsförening med bland annat fotboll.

Varmt välkomna på visningen!


Boarea/biarea
115/13 kvm
Driftkostnad
33 544 kr/år
Tomtarea
156 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.