Search Menu
Bostaden är såld

Jönköping - Barnarp / Odensjöringen 55 b

Kedjehuset som har allt det du har letat efter!

Känslan av helt nytt boende är oslagbar! En del vill bo mitt i vimlet medan andra längtar ut på landet. I Odensjö Park bor du mitt i det som förgyller tillvaron i ett öppet böljande jordbrukslandskap där södra delen sluttar mot Barnarpasjön. Här har Myresjöhus uppfört 12 st nyproducerade kedjehus i bostadsrättsform, anpassade för att passa in i landskapsbilden. Nu ges möjligheten att förvärva ett attraktivt boende om 5 rum och kök i två plan med öppen och ljus planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor i entréplan. På övervåningen finns den privata delen med tre sovrum och en mysig läshörna. Bekvämligheter som två badrum, ett på vardera plan med egen kombinerad tvättstuga. För soldyrkaren finns en välskött och lagom stor trädgårdstäppa på baksidan med uteplats som dels består av ett trädäck med avskärmande plank mellan lägenheterna samt häckar i tomtgräns. Vid lägenhetens entré finns en stensatt uteplats med möjlighet för ett mindre cafébord och stolar. Självklart finns också egen carport för bilen samt ett uteförråd. Ett perfekt boende för såväl barnfamiljen som den med utflugna barn, som önskar villakänsla men föredrar bostadsrättens trygghet. Här bor man granne med vacker natur och sjö men med stadens bekvämligheter på nära håll. Upplev hög livskvalité på plats! Varmt välkomna på visning!

Jönköping / Barnarp
Odensjöringen 55 b
Final price: 2 225 000 kr
Enclosed: 119,8 kvm
Community fee: 5 028 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Floor: av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jönköping / Jönköping / Odensjöringen